sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Samsung Galaxy Tab


Nou! Tableta a intrat si in oferta  eMAG! Puteti gasi detalii aici:  Tableta Samsung Galaxy TAB P1000 cu procesor Hummingbird 1000MHz, 512MB, 16GB, Android 2.2 Froyo, Alb P1000 Galaxy TAB
În sfârşit, Samsung Galaxy Tab a fost lansat oficial şi în România, iar concurenţa faţă de iPad începe să îşi facă simţită prezenţa, mai ales că şi alţi producători vor lansa în perioada următoare gadget-uri similare.
 Tableta este prevăzută cu un procesor ARM Cortex A8 care funcţionează la 1 GHz, are o memorie de lucru de 512 MB RAM şi o memorie internă de 16 GB, suportând în plus carduri microSD până la 32 GB.
Ecranul este de tip TFT LCD, cu o rezoluţie de 1024x600 pixeli şi diagonala de 7''. Ca şi în cazul telefoanelor din seria Galaxy S, ecranul capacitiv răspunde extrem de uşor şi rapid comenzilor primite, fiind comparabil din acest punct de vedere cu iPad-ul.
Ca software, tableta beneficiază de sistemul de operare Android, în versiunea 2.2 (Froyo) şi interfaţa multi-touch TouchWiz.
Regăsim printre dotări şi un senzor accelerometru pentru rotire automată a ecranului, un senzor de proximitate şi senzorul giroscopic cu 3 axe.
De asemenea, Samsung Galaxy Tab include şi un receptor GPS integrat, uşor de utilizat împreună cu Google Maps sau orice alt software GPS pe care dorim să-l instalăm.
Navigarea pe internet se face în condiţii excelente datorită browser-ului care suportă Flash Player 10.1, utilizatorii putând accesa cu uşurinţă reţele sociale, jocuri online, aplicaţii din Android Market sau site-uri cu animaţii interactive.
În plus, Samsung Galaxy Tab poate fi folosit şi ca eReader pentru cărţi electronice în format .epub sau .pdf, precum şi pentru  ziare sau reviste în format electronic.
Să nu uităm că beneficiem şi de aplicaţia inclusă ThinkFree Office, cu ajutorul căreia putem citi şi edita documente Office.
Tableta se prezintă cu o cameră foto principală  de 3 megapixeli cu autofocus şi blitz LED, dar şi cu o cameră secundară de 1,3 megapixeli. Player-ul video integrat este capabil să redea fişiere MP4/DivX/WMV/H.264/H.263, în timp ce înregistrarea video se face la 30 fps, 720 x 480 pixeli.
În final, trebuie consemnat că acumulatorul de 4000 mAh asigură, conform specificaţiilor tehnice, o autonomie de până la 7 ore de redare video.
Avem aşadar de-a face cu un gadget multifuncţional care îşi va găsi numeroşi fani, în ciuda preţului care porneşte de la 349 de euro în oferta Orange, ajungând la 699 de euro în cazul celui mai mic abonament (de 7 euro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu