marți, 15 octombrie 2013

Allview VIVA H8 - viteză și rafinament într-o tabletă de top

Allview VIVA H8 se constituie într-un vârf de gamă al seriei VIVA, viteza de procesare și caracteristicile sale depășind precedentele tablete VIVA Q7 și VIVA Q8.
Astfel, VIVA H8, spre deosebire de predecesoarele sale, are un modul 3G inclus, ce suportă funcția de apel telefonic și permite, grație tehnologiei HSDPA+, viteze de download de până la 21,6 Mbps și un streaming video mult îmbunătățit.
În plus, orice aplicație rulează fluent având în vedere dotările hardware exprimate printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB și chipset-ul grafic Power VR SGX 544 cu 8 nuclee.
Nu trebuie uitat nici faptul că amatorii de călătorii au posibilitatea de transformare a tabletei în GPS.
Un atu important în fața altor tablete similare este camera foto de 5 MP, aptă să surprindă imagini de calitate și să înregistreze video  în format Full HD.
Aspectul exterior este unul deosebit de atrăgător, ce impresionează prin ecranul IPS LCD cu diagonala de 7,9’’ (și o rezoluție de 1024 * 768 pixeli), grosimea de doar 7,9 mm și greutatea de numai 374 grame.
Allview VIVA H8 rulează cel mai nou sistem de operare Android, 4.2.2 JellyBean.
De asemenea, tableta beneficiază de noua tehnologia Smart2View, cu ajutorul căreia, prin intermediul unui adaptor wireless display, imaginile de pe ecranul tabletei pot fi vizionate pe orice televizor cu port HDMI, fie ca este vorba despre fotografii, jocuri, filme sau videoclipuri. În același timp, se poate naviga pe internet sau se pot efectua apeluri video în rețelele de socializare.

Allview VIVA H8 se poate achiziționa la un preț de 899 de lei, atât de pe site-ul producătorului, cât și de la principalele magazine IT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu