joi, 3 aprilie 2014

Evolio X6 - noul smartphone de top din România

          Pe când credeam că  Evolio a abandonat deja producția de smartphone, și asta chiar după primul model, Happy Go, iată că producătorul român sare direct la un nivel superior, oferind un gadget extrem de atractiv prin Evolio X6.
          Smartphone-ul de top X6 impresionează de la prima vedere prin ecranul de 5,5 inch, cu o rezoluție de 1920x1080 pixeli și o densitate de 401 pixeli per inch, mult superioară majorității modelelor de pe piață. Demnă de menționat este și prezența unui strat Gorilla Glass, ceea ce îi conferă o rezistență sporită la zgârieturi.
              Punctele forte ale noului smartphone sunt procesorul octa-core tactat la 1,7 GHz și memoria RAM de 2 GB, suficiente pentru a genera o rulare fluentă a oricăror aplicații.
               Partea de divertisment este asigurată de prezența unei camere foto de 13 MP, prevăzută cu funcții complexe precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple și fotografiere panoramică, în vreme ce camera frontală, de 8 MP, este suficient de performantă pentru realizarea apelurilor video în condiții deosebite.
             De notat este și integrarea tehnologiei NFC, care facilitează schimbul de fișiere și chiar plățile electronice.
             Un plus cu care Evolio ne-a obișnuit deja este integrarea unui receptor GPS care funcționează independent de prezența conexiunii la internet.
             Acumulatorul este unul de mare capacitate, 3150 mAh, oferind o autonomie suficientă  pentru task-urile cotidiene.
             Evolio X6 este un smartphone dual-sim ce rulează Android 4.2 Jelly Bean, iar vestea bună este că acesta poate fi rezervat deja pe baza de precomandă, la prețul exclusiv de 1199 de lei, în vreme ce prețul de retail, din a doua jumătate a lunii aprilie, va fi de 1499 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu